Kaos, kulturkrockar & kärlek

Lingonsylt och att somna barn!

Rico drog ut och åt nu ikväll med en kompis och frågade lite försiktigt om det var okej för mig att lägga båda tjejerna. Onödig fråga tyckte jag, jag är ju deras mamma, det är luuuugnt. Nu, över två timmar senare ångrar jag mig aningen. De väckte varandra 25 gånger var och när båda till slut somnade sitter jag här, helt slut, och känner mig grym och lite halvkass. Grym för de faktiskt somnade till slut och halvkass eftersom jag inte var så grym som jag trodde på att lägga båda samtidigt.

Idag åt vi hemmagjorda köttbullar med lingonsylt (direktimporterat från Ikea i Houston) till lunch. Är lite försiktig med sylten för att inte slösa på de dyrbara bären, men när jag tittade bort åt Amaya med matsked direkt ur burken. Blev lite förfärad men samtidigt stolt över att lite svensk mat idag blev en hit här hemma.

20150831_134550

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Borda-Jaklin

    Hej Elin, sitter och läser igenom typ hela din blogg nu, så mycket jag har missat och SÅ kul att läsa! Men du tysk lingonsylt finns ju att köpa här i Zona Sur på Reineke Fuchs, har funnits i många år men jag har aldrig testat den så jag vet inte om den är god, men bara ett tips. Billig är den också!

stats