Kaos, kulturkrockar & kärlek

Röriga timmar.

Vi har ju sommar här men då det regnar en hel del är det ganska iskallt. Runt 12 grader och ännu kallare på nätterna. Men så klart bra att det regnar i en stad med vattenbrist. Idag var det ytterligare en kall regndag. Vi tände ljus i cafeet och folk satt invirade i filtar. Mysigt. Jag gick mest runt och pratade och gjorde lite småfix. Lunch med en kompis och vid fyra började jag packa ihop för att gå hem tidigt.  Skönt tänkte jag. Dum tanke.

Plötsligt hade ett bråk uppstått mellan anställda om en kycklingfile. Några andra bråkade om en sopborste. Någon ringde i panik att han skulle bli sen då han precis hade blivit rånad. En annan kom inhasande sent efter ett bråk med flickvännen. En annan slöfock var så slö att jag fick ge honom sparken. Någon sa upp sig. Någon behövde ett akut förskott på lönen då någon familjemedlem hade brutit handen. Strömmen gick. En annan hade börjat plugga och behövde nya tider. Två andra hade hamnat i tjejbråk. E kom in för ett spännande möte medans 3 personer kom för en anställningsintervju. J kommer in med inköpslistor och massa siffror medans A  flyger in för att sätta sig med nya scheman för mer än hälften av personalen. Här ger jag upp. Två hysteriska timmar där ändå der mesta löste sig. Scheman fortsätter vi med imorgon.

Så himla skönt att komma hem, ta på sig mysbrallorna och bara hänga med mina tjejer. Nu kvällsfika med Rico och CNN nyheter. Hej!

20161209_131621

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats