Kaos, kulturkrockar & kärlek

Brorbesök och humor!

Ludde o Mickan var ju här och hälsade på i typ 8 dagar. Så himla kul och det bästa av allt var att få lite sjuk svensk humor i vardagen. Fasen vad jag har skrattat.

Humor på andra språk är svårt. På engelska är jag halvbra och på spanska rätt kass. Och det är något som jag kan sakna. Att få vara rolig men också att tycka skämt är riktigt roliga. Sällan båda händer. Inte alltid men ofta är humorn lite halvkass här, enligt mig. Dock kan folk tycka att jag är rätt kul här eftersom jag beter mig annorlunda. Lite knäppt och utanför det vanliga enligt många. Dock inte alltid.

Idag satt jag i ett supertråkigt inköpsmöte med två äldre herrar i kostym. Vi pratde siffror och jag frågade “men var är 180×5” både gubbarna och jag tänkte så det knakade och plötsligt skrek jag “900, baaaam” och slog näven stenhårt i bordet så båda gubbarna lyfte från sina stolar. De blev chocktysta. Jag tyckte det var ganska kul att bryta av ett tråkigt möte med ett knäppt utfall och två av mina anställda bröt ihop av skratt i bakgrunden. Ja, kanske en annan typ av humor, som gör att den konstiga gringan blir ännu mer knasig. Men så får det vara! Dock kom jag och gubbarna överens om att starta ett samarbete så helt avskräckta blev de ej.

IMG-20160614-WA0009

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats