Kaos, kulturkrockar & kärlek

En söndag!

Söndag kväll och jag har fasligt ont i halsen. Tror jag. Då jag har anmält mig till cross fit imorgon bitti, ett av de första träningspassen på nästan fyra år så känner jag en viss oro. Eventuellt därav kommer den onda halsen, när man känner efter lite väl mycket.

Rico jobbar oftast söndag morgon och jag och tjejerna brukar göra brakfrukost tills Rico kommer hem. Imorse smoothie med massa färska jordgubbar och melon och nybakta scones. Så gott men ack så rörigt det blir när alla ska vara med och hjälpa. Lite senare var mina små bagerskor i farten igen och gjorde sockerkaka hos farmor.

IMG-20160814-WA0004

Efter frukost tog jag mig en tupplur. Så himla skönt. Tjejerna till farmor och Rico och jag drog ut och käkade sen hamburgelunch på Factory.

20160814_154033

20160814_154050

Tanken var att vi skulle på bio men vi blev kvar på Factory lite länge och behövde handla mat. Vi köper sällan prylar till tjejerna här i Bolivia men idag fick Rico ett ryck. Onödigt tyckte tråkjag men glada tjejer!

20160814_192553

Ordentliga kvällsmackor om det eventuellt skulle bli träning imorgon bitti.

20160814_212655

Det var allt för nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats