Kaos, kulturkrockar & kärlek

Glad Midsommar?

Jag hade ju min fina lilla midsommarfestplan. Som började med tankar om en större fest som gick ner till tankar om en mindre fest. Sedan när jag insåg att jag inte skulle ha tid eller ork planerade jag mat, krans och dans med familjen men failade igen. Glömde köpa kanelbullar och fredagen blev som vilken jäkla dag som helst. Skit. Jag hann inte.

Vi åkte en sväng till Megacenter och åt glass. Tjejerna sprang runt med sina dockvagnar och var på grymt humör.

20160624_155647

Sen blev det middag på Maphrao on med svenskar. Mysigt! Så himla skönt att prata svenska, äta gott och ventilera konstigheter, tankar och kulturkrockar. Det behövs ibland! Glad Midsommar!

20160624_222135

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats