Kaos, kulturkrockar & kärlek

Kanin.

Jag kommer in i hotellreceptionen när jag ser ovanligt många av personelen samlade på en plats. Glada. Nöjda. Jag går fram till receptionsdisken och tittar ner på golvet.

“Men vad i hela helvete?!” 3 små kaniner hoppar runt innanför receptionsdisken. “Vem i helvete har tagit med sina jävla kaniner till jobbet?” (Undrde själv snabbt om jag kunde trycka in mer svordommar i meningarna men det var nog rekord). Tystnad. “Jag är tillbaka här om en minut och ser jag dom där jävla kaninerna igen de åker dom/ni ut på gatan. Direkt!”. I den specifika meningen på spanska gör man ingen skillnad på ni eller dom så det var lite oklart vem jag syftade på, kaninerna eller gubbarna bakom disken.

Jag såg inte kaninerna igen och vi pratade inte mer om dom. Kanske blev jag lite överdrivet arg men vissa situationer är bara så otippade och ovanliga att man aldrig riktigt kan vara bra förberedd. Att betätta för fullvuxna gubbar att man inte tar med sina kaniner till arbetsplatsen känns ju aningen knasigt och eftersom jag inte varit i en sådan kaninsituation innan så må hända att jag var lite väl stark i mina kaninkommentarer. Tur var det iallafall att det var jag som dök upp i kaninsituationen och inte Ricardo. Jag valde att inte berätta något för honom heller. Tyckte att det räckte med min tillsägelse.

images

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats