Kaos, kulturkrockar & kärlek

Lilla Elin är här!

I mars förra året skrev jag här om L, en av tjejerna i cafeet som förlorade sin ofödda dotter.

Ett tag efter den tragiska händelsen var L tillbaka på jobbet men hon bestämde sig snart för att börja studera och slutade.

För några månader hörde hon av sig till mig. Jag hade inte sett henne på länge och undrade vart hon hade tagit vägen. Hon berättade att hon var gravid igen. Med en annan kille som också stuckit när han fick veta att hon var gravid. Men L skämdes lite över sin situation och höll sig därför undan cafeet.

L var aningen orolig över att vara gravid igen och helt ensam, men styvmamman som inte var särskilt glad heller lovade ändå att hjälpa till. Så helt oväntat, för två veckor sedan dog styvmamman. Jag var inbjuden på begravninhsgudtjänsten och satt stel som en pinne längst bak i kyrkan. L var förkrossad.

Igår kväll frågade jag hur L mådde. Hon meddelade att allt var lugnt men nu imorse ringde hon och berättade att hennes dotter var född, Elin Alicia.

Ja, lite hedrad känner man ju sig. Hon frågade för länge sedan om hon fick döpa sin dotter efter mig. Ja, så nu är vi två Elin här i La Paz, det är ju lite häftigt!

IMG-20160430-WA0002

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats